FAQ0464 | Melding 'Onjuiste gegevens voor laboratorium' bij export LAVS

Oplossing

Q:
U krijgt de melding: 'Onjuiste gegevens voor laboratorium' bij export van resultaten naar LAVS

A:
Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat de geconfigureerde gegevens voor het laboratorium in ProBIS Asbest niet overeenkomen met de gegevens in LAVS. Dit heeft dan betrekking op het KVK-nummer en de vestigingID, deze moeten meegestuurd worden met analyseresultaten die worden geexporteerd.

Ga in Werkvoorbereiding naar het configuratiescherm en kies het tabblad 'Laboratorium'. Selecteer het laboratorium dat het probleem veroorzaakt en controleer het KVK nummer en de vestigingID met de informatie uit deze tabel: http://www.groomecs.net/DOCU/ViewDocument.php?D_ID=33#236 Vul de juiste waarden in en probeer de export opnieuw uit te voeren.

Herzien op 02-01-2019 door LE

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0468 | SFTP communicatie laboratorium werk niet
FAQ0444 | Door storing in FTP bij laboratorium kan ik geen gegevens verzenden/ontvangen in Labcom/ProBIS Asbest
FAQ0458 | Kan ik laboratorium.ini handmatig klaarzetten voor de inspecteurs
FAQ0455 | Foutmelding 'Inventarisatie niet gemeld bij CI' tijdens export naar LAVS
Sommige gegevens die in het LAVS staan worden niet ingelezen in het ProBIS project
Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: LAVS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)