Problemen met genereren in Word uit Microsoft Store

Oplossing

Q = Ik heb een Word uit de Microsoft Store gedownload en werkend, maar krijg nu foutmeldingen bij het genereren van een document vanuit ProBIS Asbest. Wat is hier fout?

A = De Word versie uit de Microsoft Store is niet geschikt in combinatie met het genereren vanuit ProBIS Asbest. Hiervoor is een volledige installatie nodig.

Herzien op 15-10-2018 door L. Eykelkamp

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Foutmelding 'De RPC-server is niet beschikbaar' na genereren document
Er ontstaan foutmeldingen tijdens het genereren naar Word bij een Asbest project met zeer veel foto's
Q0092 | Instellingen voor genereren naar Word
Windows S-modus uitschakelen
Artikel details
Artikel ID: 107