Kennisbank
Groome Computer Solutions Support Center > Support Center > Kennisbank

Zoeken:

ASB Project uit eerder systeem importeren in ProBIS Asbest 2014

Oplossing

Q: Is het mogelijk om ASB-bestanden uit een oude versie van ProBIS Asbest (uit de tijd van de PocketPC) in te lezen?

A: Ja dit is mogelijk door de map uit het oude systeem in je nieuwe projectmap te plaatsen. Het probleem is echter dat in de nieuwe systemen heel veel nieuwe functionaliteit is ingebouwd die niet aanwezig was in de oude systemen. Daardoor is het bestand mogelijk minder bruikbaar dan verwacht.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles 101 | Standaard Response tijd
Er ontstaan foutmeldingen tijdens het genereren naar Word bij een Asbest project met zeer veel foto's
FAQ0457 | Installatie ProBIS Asbest op nieuwe tablet.
FAQ0450 | Nieuwe inspecteur actief maken in ProBIS Asbest
Q0466 | Aanmaken project in Rapportage lukt niet, 'Project bestaat al', inventarisatie niet in te lezen, backups
Artikel details
Artikel ID: 111
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (10)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies