Smart lijstjes verwijdermethode en wijze van bevestiging

Oplossing

De eigenschappen Handelingen en bevestigingen in Smart komen overeen met verwijdermethode en wijze van bevestiging in ProBIS.

Om in ProBIS de juiste Smart terminologie te gebruiken zou de inhoud van het bestand BEVEST.dat in de config centraal folder overeen moeten komen met de inhoud uit het bestand SMART_BevestigingsMethode.dat

En de inhoud van het bestand VerwijderMetholde.dat met SMART_Handelingen.dat

Let op dat er in de smart bestanden extra informatie door middel van | karakters is opgenomen. Dit dient verwijderd te worden in de BEVEST.dat en VerijwderMethode.dat bestanden.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Smart configuratie aanvullen
Artikel details
Artikel ID: 118
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)