Autonummering

Oplossing

Het is mogelijk om autonummering aan te passen naar eigen wens zie hiervoor het volgende artikel:

http://www.groomecs.nl/DOCU/ViewDocument.php?D_ID=3#334

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Hoe maak ik velden onzichtbaar in ProBIS Asbest en voorkom dat de informatie in rapporten komt?
Q414 | Mogelijke problemen bij installatie van GCS Server as a Service voor communicatie
Nieuw certificaatnummer DIA doorvoeren in installatie of certificaatnummer wordt niet goed weergegeven in rapport
Foutmeldingen bij bezoek website www.groomecs.com en www.groomecs.com/DOCU
Rapporteren in ProBIS Asbest Werkvoorbereiding en Inventarisatie
Artikel details
Artikel ID: 121