Bij het doorvoeren van een update zie ik geen netwerk drives / shares

Oplossing

Q: Bij het doorvoeren van een update zie ik geen netwerk drives / shares

A: Bij oudere updates / setups is het mogelijk dat door Windows UAC (User Access Control) instellingen het niet mogelijk is om netwerk drives en shares te tonen.

Vanaf versie 3.9.1 van ProBIS Asbest worden updates uitgevoerd als Invoker en daarmee zijn de drives wel zichtbaar.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Problemen met camera en andere randapparatuur onder Windows 10 op tablets
Hoe werkt het met betrekking tot delen van licenties?
Artikel details
Artikel ID: 122