Storing LAVS

Oplossing

Als u een storing bij het uitwisselen met het LAVS ervaart, dan handelt u het beste als volgt:

1. Kijk op https://www.lavsinfo.nl/actueel/storingen-bekende-problemen/
  2. Als er geen melding is van problemen maakt u een nieuwe ticket aan.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Problemen met camera en andere randapparatuur onder Windows 10 op tablets
Text size limit (134217728) exceeded
FAQ0455 | Foutmelding 'Inventarisatie niet gemeld bij CI' tijdens export naar LAVS
FAQ0465 | Melding NIETSUCCESVOLVERWERKT tijdens LAVS export, bronnen uitsluiten van export
Artikel details
Artikel ID: 123
Categorie: LAVS