Archiveren naar een andere locatie

Oplossing

Het is in ProBIS Asbest mogelijk om projecten te archiveren. Archiveren zorgt standaard voor dat deze projecten niet meer hoofd projectenlijst staan maar in het archief staan. De projecten blijven dan gewoon wel in de projectmap staan.

Het is ook mogelijk om projecten bij het archiveren te verplaatsen naar een andere map. Je kunt dit instellen door in het bestand ConfigOpslaglocaties.ini een wijziging aan te brengen:

• Open het bestand ConfigOplsaglocaties.ini uit de ConfigCentraal-map in kladblok
  • Wijzig in het hoofdstuk [Archive] de optie:

Mode=1

• Wijzig in het hoofdstuk [Archieftype1]

AlternativeLocation={de door u gewenste locatie, eindigend met een \}

• Sla dit bestand op
  • (Her)start ProBIS Asbest Werkvoorbereiding

Vanaf nu worden projecten bij archiveren verplaatst naar de door u opgegeven locatie (zie hierboven).

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Archiveren Project mappen ProBIS
FAQ0467 | project database opschonen bij [Project bestand is niet beschikbaar]
Q0466 | Aanmaken project in Rapportage lukt niet, 'Project bestaat al', inventarisatie niet in te lezen, backups
FAQ0459 | Data niet meer aanwezig na vastlopen tablet met ProBIS Asbest 2014
Artikel details
Artikel ID: 125
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)