ProBIS Asbest Inventarisatie sluit soms af zonder melding

Oplossing

Q: Soms sluit ProBIS Asbest Inventarisatie af zonder melding

I: In het windows logboek kan je vaak de probleem omschrijving zien,

A: Het is mogelijk dat CEFSHARP componenten geinstalleerd zijn, maar dat onderliggende componenten een probleem op leveren. Dit gebeurt vaker op niet volledig gepudate systemen. Zorg er voor dat je systeem volledig is bijgewerkt. Ook kan je de VC++ Runtimes installeren.
voor X64 computers: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe

voor X86 computers: https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x86.exe

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Word opent niet als je wil gaan rapporteren op een nieuwe computer
FAQ0457 | Installatie ProBIS Asbest op nieuwe tablet.
ASB Project uit eerder systeem importeren in ProBIS Asbest 2014
Artikel details
Artikel ID: 129
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (4)