Q386 | Bij het starten van GCS Server krijg ik de foutmelding 'The type initializer for 'GCS_Server.Algemeen' threw an except

Oplossing

Q: Bij het starten van GCS Server als een Service of als gewoon programma krijg ik de foutmelding 'The type initializer for 'GCS_Server.Algemeen' threw an exception'. Wat doe ik fout?

A: Deze foutmelding ontstaat op het moment dat een module van GCS Server wordt aangesproken, maar deze ontbreekt in de installatie. In deze situatie werd dit veroorzaakt doordat in de \Program map van GCS Server de volgende DLL's misten: InspectorClassLibrary.dll en InspectorWindowsControlLibrary.dll (interne GCS applicatie extensies) en eventueel de externe DLL's ICSharpCode.SharpZipLib.dll, Interop.CryptoText.dll, Interop.Scripting.dll, ipTextbox.dll en Unicode_CryptoText.dll.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Foutmelding 'De RPC-server is niet beschikbaar' na genereren document
Artikel details
Artikel ID: 16
Categorie: ProBIS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (6)