Kennisbank
Groome Computer Solutions Support Center > Support Center > Kennisbank

Zoeken:

Q407 | De tablet start niet op, Het windows icoon knippert.

Oplossing

Q=De tablet start niet op, Het Windows icoon knippert.

A=De Accu van de tablet is leeg. Laad de tablet op.
A=Er is een ander probleem, raadpleeg uw systeembeheerder.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0457 | Installatie ProBIS Asbest op nieuwe tablet.
FAQ0427 | Communicatie met/verzenden naar kantoor vanuit de software op de tablet/veldsoftware werkt niet meer
Problemen met camera en andere randapparatuur onder Windows 10 op tablets
Vreemde karakters in overzicht analyseresultaten en zoek scherm
FAQ0449 | foutmelding 429 bij uitwisselen met PPC of tablet
Artikel details
Artikel ID: 27
Categorie: Knowledgebase
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (6)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies