Q: Melding 'Er zijn fouten opgetreden tijdens het genereren van het rapport' na afronden genereren Word document in Rapportage

A: Het opnieuw koppelen van het MIRAS.DOT bestand aan het sjabloonbestand WWNULRP0.8 lost dit op.

• Zorg ervoor dat miras.dot aanwezig is in uw config centraal map.

Word 2007 (en office 365) en nieuwer:

• Start Word op los van MiRaS. Open het document WWNULRP0.8 uit de centrale configuratiemap van Asbest/MiRaS, er verschijnt een leeg document in beeld.
  • Klik op de knop linksboven om het menu te openen (in office 365; Bestand -> opties) en kies voor de button 'Opties van Word'.
  • Kies 'Invoegtoepassingen' en kies bij 'Beheren' voor 'Word invoegtoepassingen'.
  • Klik op 'Start'. Verwijder de inhoud van het tekstveld "Documentsjabloon", sluit het scherm en sluit het document af waarbij wel de wijzigingen moeten worden opgeslagen.
  • Open nu opnieuw dit document en ga via 'Opties van Word', 'Invoegtoepassingen', 'Word invoegtoepassingen' en 'Start' weer naar het scherm voor de documentsjabloon.
  • In het veld 'Documentsjabloon' staat nu 'Normal.dot'. Klik nu de button 'Bijvoegen' en blader naar de centrale configuratiemap van Asbest/MiRaS. Selecteer MIRAS.DOT en klik 'Openen'.
  • Sluit het scherm en het document en sla de wijzigingen weer op.

Het probleem is nu opgelost.

Word 2003 en ouder:

• Start Word op los van MiRaS.
  • Open het document WWNULRP0.8 uit de centrale configuratiemap van MiRaS, er verschijnt een leeg document in beeld.
  • Klik "Extra" en "Sjablonen en invoegtoepassingen".
  • Verwijder de inhoud van het tekstveld "Documentsjabloon", sluit het scherm en sluit het document af waarbij wel de wijzigingen moeten worden opgeslagen.

Open nu opnieuw dit document en ga weer naar "Extra" en "Sjablonen".

• Hier staat nu "Normal" of "Normal.dot". Klik nu de button "Bijvoegen" en blader naar de centrale configuratiemap van MiRaS.
  • Selecteer MIRAS.DOT en klik "Openen".
  • Sluit het scherm en het document en sla de wijzigingen weer op.

Het probleem is nu opgelost.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Er ontstaan foutmeldingen tijdens het genereren naar Word bij een Asbest project met zeer veel foto's
Artikel details
Artikel ID: 32
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)