Q=er zijn problemen tijdens het installeren en werkend krijgen van GCS Server als service voor het uitvoeren van de communicatie met de tablets

A=Tijdens de installatie van GCS Server als een service voor de afhandeling van de communicatie, zijn er een aantal potentiële problemen te benoemen die soms leiden tot een niet correcte werking van de service. Deze problemen worden beschreven in dit artikel: http://groomecs.nl/DOCU/ViewDocument.php?D_ID=19#179

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0427 | Communicatie met/verzenden naar kantoor vanuit de software op de tablet/veldsoftware werkt niet meer
Communicatie met GCS Server lukt niet. Melding LOG file: toegangsmachtigingen niet toegestaan
Storing LAVS
Artikel details
Artikel ID: 37