Q=Ik heb een nieuw certificaatnummer voor een DIA gekregen. Hoe voer ik dat door in de ProBIS Asbest 2014 installatie?

Q=Het certificaatnummer voor een DIA wordt niet correct weergegeven in de rapportage.

A=De certificaatnummers van uw DIA's staan in de bestanden INSPECTEURS.DAT en UITVOERDERSSCA.DAT. Via het bestand INSPECTEURS.DAT worden de keuzes voor de uitvoerende inspecteurs bepaald. Zorg dat hier elke mogelijke inspecteur eenmaal in aanwezig is. Zorg er na aanpassing voor dat het bestand op alle tablets terechtkomt zodat hier altijd een juiste keuze gemaakt kan worden. ZieĀ http://groomecs.nl/DOCU/ViewDocument.php?D_ID=3#157 voor meer informatie hoe dit gedaan moet worden.

Het juiste certificaatnummer dat in het rapport getoond moet worden, staat in UITVOERDERSSCA.DAT. Als er verschillende namen gebruikt gaan worden voor de inspecteur (bijvoorbeeld Jan Jansen en J. Jansen) dan kunt u deze beide mogelijkheden het beste allebei op een regel in het bestand UITVOERDERSSCA.DAT plaatsen. Dit bestand wordt niet gebruikt op tablets, dus hoeft alleen op kantoor aangepast te worden. Pas in beide bestanden met behulp van kladblok de inhoud van de bestanden aan. Zie ook http://groomecs.nl/DOCU/ViewDocument.php?D_ID=3#197

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0450 | Nieuwe inspecteur actief maken in ProBIS Asbest
Hoe maak ik velden onzichtbaar in ProBIS Asbest en voorkom dat de informatie in rapporten komt?
FAQ0452 | Melding over SCPWIN en bijbehorende bestanden
Q426 | Bij opstarten Asbest Rapportage krijg ik een foutmelding dat ASBESTTO.LST niet gevonden kan worden
Vreemde karakters in overzicht analyseresultaten en zoek scherm
Artikel details
Artikel ID: 42