FAQ___ | Melding 'Het benodigde databasesjabloon BSTOFF.MDB ontbreekt in de programmamap'

Oplossing

Q=Wij hebben een database met projecten verwijderd uit een projectfolder om deze opnieuw aan te laten maken. Echter zien we bij opstarten nu de melding 'Het benodigde databasesjabloon BSTOFF.MDB ontbreekt in de programmamap'. Hoe los ik dat op?

A=De melding geeft eigenlijk al het antwoord. Het benodigde bestand BSTOFF.MDB ontbreekt in de programmamap van MiRaS BST. Daardoor kan de nieuwe database niet worden aangemaakt.
Een exemplaar van dit bestand is hieronder te downloaden. Pak de ZIP file uit en plaats het bestand in de programma map van uw installatie. De melding is dan verholpen en het systeem start goed op.

Bewerkt op 16-08-2018 door JCG

Bijlagen:
BstOff.zip BstOff.zip

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Q391 | Bij het opstarten van BSTCEPlus krijg ik een melding dat de database niet van de juiste versie is
Bij het opstarten van ProBIS Asbest software krijg ik een foutmelding over de database
Q413 | Update van Asbest Inventarisatie wordt niet goed geplaatst, ik krijg een foutmelding tijdens de verwerking
Artikel details
Artikel ID: 53
Categorie: ProBIS Bodem