Bij communicatie met Detect krijg ik foutmelding over SSL/TLS

Oplossing

Q=Bij communicatie met Detect krijg ik een foutmelding 'Could not establish secure channel for SSL/TLS with auhority 'labuitwisseling.detectbv.nl:8443''

A=Dit heeft te maken met het feit dat het niet mogelijk is om te communiceren over poort 8443 of dat het aanspreken van webservices eerst geconfigureerd moet worden voor uw systeem. Het is altijd een goede test om Firewall en virusscanner tijdelijk uit te schakelen en dan te testen of alles werkt. Is dit het geval dan kan vastgesteld worden dat de oplossing voor het probleem hierin gevonden moet worden Controleer de volgende punten en corrigeer deze zonodig:

1. Gebruikt u FSecure als virusscanner, dan moet de DNS naam van de website opgenomen worden in de 'White list' van de 'Deployement server' van FSecure. Communicatie met de webservice van Detect moet dus toegestaan worden, betreft danĀ 'labuitwisseling.detectbv.nl'
  2. Als deze melding in beeld komt is het ook belangrijk om TLS 1.0 en SSL 2.0 en 3.0 aan te zetten in Internet Explorer. Ga naar 'Internet options', tabblad 'Advanced' en zoek bij 'Security' deze instellingen op. Stel in ieder geval de hiervoor genoemde opties in
  3. Zorg dat poort 8334 openstaat in uw Firewall

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0445 | Melding Internet Explorer bij opstarten software over www.groomecs.com
Artikel details
Artikel ID: 54