Menuoptie 'Geselecteerde inventarisatie(s) klaarzetten voor' is niet (meer) beschikbaar. Wat moet ik doen?

A:
De menuoptie is alleen standaard zichtbaar in ProBIS Asbest Werkvoorbereiding. Check of u het juiste programma gebruikt.

A:
Check of je juiste instellingen in gebruik zijn (in het configuratiescherm kunt u de standaard opties instellen).

A:
De menuoptie 'Geselecteerde inventarisatie(s) klaarzetten voor' wordt in ProBIS Asbest Werkvoorbereiding onzichtbaar gemaakt op het moment dat het systeem de map voor het klaarzetten van de projecten voor de verzending van gegevens naar de inspecteurs niet kan benaderen. Dit is als volgt op te lossen.
Controleer het volgende.

• Open ProBIS Asbest Werkvoorbereiding en vervolgens het configuratiescherm.
  • Klik de tabblad 'Paden'. Hier staat een verwijzing naar de configuratiemap van de applicatie die het uitwisselen van bestanden verzorgd onder 'Config GCS Server'. Kijk welk pad hier staat en open deze in Windows Verkenner. Is het pad niet beschikbaar op uw systeem dan dient u het juiste pad te selecteren in het configuratiescherm.
  • Zorg dat in deze map het bestand 'Inspectors.ini' staat
  • Zoek nu in deze map het bestand 'GCSServer.ini' op en open het in kladblok.
  • Kijk nu naar het pad dat staat achter 'DataToSend=' deze moet beschikbaar zijn om goed uit te kunnen wisselen. Is het genoemde pad binnen uw systeem niet beschikbaar, zorg dan dat u voldoende rechten krijgt om het te benaderen.
 Document herzien op 22-12-2017 door JCG

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0451 | Kan geen inventarisatie meer klaarzetten voor inspecteurs omdat menuoptie mist in Werkvoorbereiding
Artikel details
Artikel ID: 57
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (7)