FAQ0453 | Gebruiker niet bekend, terwijl de naam juist is.

Oplossing Er is een situatie bekend waarbij de communicatie niet werkte omdat er in de Nick name op de tablet een 'vreemd' onzichtbaar karakter in het tekstveld terecht was gekomen. De fout die tot de oplossing hiervan leidde was 'Ongeldig karakter in pad' in de LOG file direct na 'verwijder OPD'. De naam volledig verwijderen in Inventarisatie en dan opnieuw invoeren loste het probleem op

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0456 | Gebruiker niet geaccepteerd door GCS server
Artikel details
Artikel ID: 71