FAQ0460 | Fout bij het verzenden van e-mail

Oplossing

Q: Ik krijg de melding: '5Fout bij het verzenden van e-mail', wat kan ik doen?

A: Deze melding wordt getoond omdat het niet mogelijk is om vanuit uw PC een email te verzenden door middel van SMTP. Het is mogelijk dat uw systeembeheerder dit heeft uitgeschakeld of voorkomt dat u over poort 25 mag communiceren.
Neem contact op met uw systeembeheerder om het probleem te bespreken. Toon aan de systeembeheerder uw emailinstellingen zoals deze worden weergegeven in uw configuratiescherm.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Melding: Verzenden niet correct. Tijdens verzenden resultaten vanuit Asbest Inventarisatie
Verzenden laboprdacht vanuit ProBIS Asbest Inventarisatie lukt niet
FAQ0444 | Door storing in FTP bij laboratorium kan ik geen gegevens verzenden/ontvangen in Labcom/ProBIS Asbest
Artikel details
Artikel ID: 78