Q Mijn barcode scanneer op mijn Pocket PC doet het niet nadat ik alles opnieuw heb geinstalleerd....

A DataWedge is de software voor de Barcode Scanner die opnieuw geinstalleerd moet worden.

http://www.barcodedatalink.com/media/zip/Release_Notes_DataWedgeV2.02.03.htm

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Q400 | Motorola Pocket PC hangt bij het maken van foto's als er ook Barcode scanning wordt gebruikt
Q396 | Een van mijn inspecteurs ontvangt elke communicatie opnieuw alle nieuwe opdrachten van de afgelopen week. Hoe kan dat
Word opent niet als je wil gaan rapporteren op een nieuwe computer
Artikel details
Artikel ID: 80
Categorie: ProBIS Bodem