Flitsfunctionaliteit interne camera ProBIS

Q:
Wij hebben behoefte hebben aan een lamp/flits functionaliteit in de ingebouwde camera de Tablet die we voor ProBIS Asbest Gebruiken. Kunnen jullie mij helpen?

A:
Helaas is het nu nog niet mogelijk om met de GCS Camera tool de flitser aan te sturen.
Wil je de flitser toch gebruiken dan kun je de Meegeleverde Camera app daarvoor gebruiken. het is namelijk mogelijk om Asbest Inventarisatie zodanig te configureren dat de gemaakte bestanden automatisch worden gekoppeld aan de bron of aan het project.

Hoe je dit kunt gebruiken is beschreven onder: http://groomecs.nl/DOCU/ViewDocument.php?D_ID=&A_ID=117&D_ID=15#117

Als je met de tablet meegeleverde camera app hebt, dan kan je deze tegelijkertijd met ProBIS Asbest laten draaien en wisselen tussen die applicaties. Je zult (als de instellingen goed staan) zien dat alle foto's die je neemt worden opgenomen bij het object waar je dan bent.

Beoordeeld 02-01-2018 JCG

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Vreemde karakters in overzicht analyseresultaten en zoek scherm
Problemen met camera en andere randapparatuur onder Windows 10 op tablets
FAQ0457 | Installatie ProBIS Asbest op nieuwe tablet.
Hoe maak ik velden onzichtbaar in ProBIS Asbest en voorkom dat de informatie in rapporten komt?
FAQ0448 | Het type asbest van een bron staat als bronnaam in het LAVS! Dit moet de bronnaam zijn!
Artikel details
Artikel ID: 89