Blootstellingsgegevens opnemen in een Excel rekenblad

Q:
Hoe kan ik de gegevens uit een mijn blootstellingsdatabase in een Excel rekenblad tonen.

A:
In deze Blootstellingsregistratie.mdb in de Database map staan blootstellingsgegevens opgeslagen. De gegevens zijn aanwezig in de database, maar ze worden niet getoond in een Excel rekenblad.

Om de data in een nieuw Excel rekenblad op te nemen doe je het volgende:
- Open Excel en open een leeg werkblad.
- Klik op Menu Gegevens
- Klik op Gegevens Ophalen en dan Van Database en dan Microsoft Access Database
- Selecteer je Blootstellingsregistratie.mdb
- Selecteer in de Navigator de tabel Registratie
- Klik op Laden

Je ziet dan na een paar seconden de data uit de database in je Excel rekenblad staan.

Je kunt vervolgens de data uit het Excel rekenblad zo bewerken en filteren zoals je wenst.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Bij het opstarten van ProBIS Asbest software krijg ik een foutmelding over de database
Q391 | Bij het opstarten van BSTCEPlus krijg ik een melding dat de database niet van de juiste versie is
FAQ0467 | project database opschonen bij [Project bestand is niet beschikbaar]
Artikel details
Artikel ID: 103