Kennisbank
Groome Computer Solutions Support Center > Support Center > Kennisbank

Zoeken:

Het lukt mij na een update niet meer om mijn PocketPC te verbinden met mijn PC

Oplossing

Volg de volgende instructies:

https://www.zebra.com/us/en/support-downloads/knowledge-articles/evm/windows-ce-device-does-not-connect-with-windows-10-with-creators-upgrade-via-wmdc.html

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Problemen met camera en andere randapparatuur onder Windows 10 op tablets
Q401 | Foutmelding 'Run-time error '339': Component 'SregoCETPx.ocx' or one of its dependencies not correctly registered'
Artikel details
Artikel ID: 117
Categorie: ProBIS Bodem
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (8)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies