Q379 | Runtime error met vermelding dat COMDLG32 corrupt is of niet aanwezig

Oplossing

Q = Runtime error met vermelding dat COMDLG32 corrupt is of niet aanwezig

A = Zoals de melding aangeeft is deze OCX/DLL niet beschikbaar op het systeem of is het corrupt geraakt. Deze OCX en DLL kunnen opnieuw geinstalleerd worden via deze setup: www.groomecs.com/runtime/comdlg32.exe. Klik 'Document' om deze setup te starten

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Foutmelding missing component bij starten rapporteren in Asbest Rapportage
Q401 | Foutmelding 'Run-time error '339': Component 'SregoCETPx.ocx' or one of its dependencies not correctly registered'
Q412 | Tijdens het aanmaken van een Meldingsformulier in Asbest Inventarisatie krijg ik een foutmelding
FAQ0449 | foutmelding 429 bij uitwisselen met PPC of tablet
Artikel details
Artikel ID: 17
Categorie: ProBIS
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (8)