Foutmelding missing component bij starten rapporteren in Asbest Rapportage

Oplossing Q=Bij het starten van het rapporten in Asbest Rapportage krijg ik een foutmelding over 'missende component' A=Deze melding wordt veroorzaakt doordat er runtime bestanden op de PC missen. Dit kan opgelost worden door de volgende setup te draaien: www.groomecs.com/runtime/GCSRUN32B01_00FS1.EXE www.groomecs.com/runtime/CryptoLicensing runtimes.exe www.groomecs.com/runtime/TXText control runtimes Setup.exe Let op: deze setups installeren een hele set van benodigde runtime bestanden. In bepaalde situaties kan het wenselijk zijn om een runtime specifiek te installeren. Neem voor een dergelijke setup contact op met de Helpdesk

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Q379 | Runtime error met vermelding dat COMDLG32 corrupt is of niet aanwezig
Q412 | Tijdens het aanmaken van een Meldingsformulier in Asbest Inventarisatie krijg ik een foutmelding
FAQ0449 | foutmelding 429 bij uitwisselen met PPC of tablet
Artikel details
Artikel ID: 44