Opmaak Hoofdstuk, Sectie en Subsectie scriptcommando's bepalen

Oplossing

Als u de scriptcommando's HOOFDSTUK, SECTIE en SUBSECTIE toepast in uw documenten, dan kunt u de opmaak van de geplaatste teksten aanpassen via het WWNULRP0.8 (of alternatief) bestand. Voor deze scriptcommando's worden namelijk respectievelijk het opmaakprofiels Kop1, Kop2 en Kop3 gebruikt van het genoemde document.

Open WWNULRP0.8 (of alternatief) uit de config centraal map in Word voor Windows. Zie nu dat er bij 'Stijlen' opmaakprofielen worden weergegeven met de namen Kop 1, Kop 2 en Kop 3. U kunt deze aanpassen door met de rechtermuisknop aan te klikken en dan de wijzigingen door te voeren. Sluit vervolgens het document en sla het op. Bij het volgende rapport dat wordt gegenereerd is de nieuw opmaak nu gebruikt.

Maak altijd een backup van bestanden die u gaat veranderen!

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Hoe maak ik velden onzichtbaar in ProBIS Asbest en voorkom dat de informatie in rapporten komt?
Er ontstaan foutmeldingen tijdens het genereren naar Word bij een Asbest project met zeer veel foto's
Bij het genereren van een rapport in Word krijg ik de melding WWNULRP0.8 niet aanwezig of dat de bestemming in gebruik is
Q411 | Melding 'Er zijn fouten opgetreden tijdens het genereren van 'rapport' na afronden genereren Word document in Asbest
Artikel details
Artikel ID: 91
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)