Kennisbank
Groome Computer Solutions Support Center > Support Center > Kennisbank

Zoeken:

De naam en het pad van de database voor de koppeling met de klantdatabase uit KISCFG.INI is niet correct of bestaat niet!

Oplossing

Q: Ik krijg een melding': 'De naam en het pad van de database voor de koppeling met de klantdatabase uit KISCFG.INI is niet correct of bestaat niet!

A: Zorg ervoor dat de KISDATA,MDB beschikbaar is en zorg ervoor dat in KISCFG.INI in de sectie [KIS] bij database juist is aangegeven.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Q391 | Bij het opstarten van BSTCEPlus krijg ik een melding dat de database niet van de juiste versie is
Bij het opstarten van ProBIS Asbest software krijg ik een foutmelding over de database
Blootstellingsgegevens opnemen in een Excel rekenblad
FAQ0467 | project database opschonen bij [Project bestand is niet beschikbaar]
FAQ0457 | Installatie ProBIS Asbest op nieuwe tablet.
Artikel details
Artikel ID: 115
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (10)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies