Q=Een van mijn inspecteurs ontvangt elke communicatie opnieuw alle nieuwe opdrachten van de afgelopen week. Hoe kan dat en hoe kan ik dit voorkomen?

A=Mogelijk is er een inspectie die niet verwijderd kan worden. De oplossing is om de map \Sent\{inspector name}\Pocket LRS\ na een communicatie éénmalig handmatig leeg te maken.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles FAQ0444 | Door storing in FTP bij laboratorium kan ik geen gegevens verzenden/ontvangen in Labcom/ProBIS Asbest
FAQ0450 | Nieuwe inspecteur actief maken in ProBIS Asbest
FAQ0458 | Kan ik laboratorium.ini handmatig klaarzetten voor de inspecteurs
Barcode scanner op pocket pc doet het niet meer
Q400 | Motorola Pocket PC hangt bij het maken van foto's als er ook Barcode scanning wordt gebruikt
Artikel details
Artikel ID: 23