Q400 | Motorola Pocket PC hangt bij het maken van foto's als er ook Barcode scanning wordt gebruikt

Oplossing

Q=Ik zie dat mijn Pocket PC soms hangt als ik foto's wil maken met mijn Motorola Pocket PC in Pocket LRS in combinatie met het scannen van barcodes. Kan ik hier wat aan doen?

A=Dit bleek te worden veroorzaakt doordat de DataWedge van Motorola elke keer aan en uitgezet moet worden voordat een foto gemaakt kan worden. De barcode scanner is dan tijdelijk uit. In versie 3.19 van Pocket LRS zijn wat wijzigingen gedaan om dit proces te verbeteren, maar daarnaast blijkt het hangen van de Pocket PC ook veroorzaakt te worden doordat er een ENTER verstuurd moet worden na de Barcode die gescand wordt. Deze instelling MOET altijd uitgezet worden!

Je kunt dit oplossen door de datawedge te openen. Vanuit het hoofdscherm van de Pocket PC op het symbool van de datawedge (driehoekje onder in beeld) te klikken. Kies vervolgens 'Basic configuration' en 'Basic format' en zet het vinkje voor '7. Send ENTER key' uit.

Bewerkt op 12-07-2018 door JCG

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Barcode scanner op pocket pc doet het niet meer
FAQ0082 | Instellingen GPRS voor gebruik met Pocket LRS, ProBIS Inspection, BSTCEPlus, Asbest SC540 CE in combinatie met GCS Server
Q396 | Een van mijn inspecteurs ontvangt elke communicatie opnieuw alle nieuwe opdrachten van de afgelopen week. Hoe kan dat
Artikel details
Artikel ID: 24
Categorie: ProBIS Bodem