FAQ0082 | Instellingen GPRS voor gebruik met Pocket LRS, ProBIS Inspection, BSTCEPlus, Asbest SC540 CE in combinatie met GCS Server

Oplossing

Indien de communicatie via GPRS vanuit Pocket LRS / ProBIS Inspection met GCS Server niet goed werkt, kan het zinvol zijn om de instellingen te controleren. Zie de informatie in de bijlage bij dit artikel. Denk er aan dat ook zaken als de verbinding, dekkinggebied, firewall en dergelijke hier een rol spelen!

Document herzien op 18-09-2018 door JCG

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Q400 | Motorola Pocket PC hangt bij het maken van foto's als er ook Barcode scanning wordt gebruikt
FAQ0427 | Communicatie met/verzenden naar kantoor vanuit de software op de tablet/veldsoftware werkt niet meer
Melding: Verzenden niet correct. Tijdens verzenden resultaten vanuit Asbest Inventarisatie
Problemen met genereren in Word uit Microsoft Store
Artikel details
Artikel ID: 12