Q409 | Bij het opstarten van Asbest Inventarisatie 2014 zie ik dat het logo maar voor driekwart vullend in beeld staat en and

Oplossing

Q=Bij het opstarten van Asbest Inventarisatie 2014 zie ik dat het logo maar voor driekwart vullend in beeld staat. Verder klopt de layout van het programma niet; bijvoorbeeld is het configuratie scherm niet passend en vallen de OK button hierop weg.

A=Dit wordt veroorzaakt als de lettergrootte op de tablet op een andere waarde dan 100% staat. Pas dit aan om het verschijnsel te verhelpen.

Bewerkt op 15-08-2018 door JCG

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Werkvoorbereiding of Rapportage start niet op. Alleen logo.
FAQ0459 | Data niet meer aanwezig na vastlopen tablet met ProBIS Asbest 2014
Q408 | Bij het opstarten van Asbest Inventarisatie 2014 krijg ik foutmeldingen
Artikel details
Artikel ID: 29