Het lukt mij niet om bestanden te verzenden en te ontvangen vanuit ProBIS Asbest Inventarisatie naar de GCS Server Service. Het geeft een time out. In de LOG file staat: "Er is geprobeerd toegang te verkrijgen tot een socket op een volgens de toegangsmachtigingen niet toegestane manier"

A:
Gebleken is dat er door het uitvoeren van een beveiligingsupdate in Windows een communicatiepoort voor FTP (1121) werd geblokkeerd. Na het verwijderen van deze poort uit de configuratie werkte alles weer correct over de andere geconfigureerde poorten. Eventueel kunnen ook de instellingen van de router aangepast worden om dit probleem te ondervangen

Bewerkt op 14/12/2017 JCG

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Verzenden laboprdacht vanuit ProBIS Asbest Inventarisatie lukt niet
FAQ0427 | Communicatie met/verzenden naar kantoor vanuit de software op de tablet/veldsoftware werkt niet meer
Artikel details
Artikel ID: 40