Verzenden laboprdacht vanuit ProBIS Asbest Inventarisatie lukt niet

Oplossing

Q=Bij het aanmaken van een opdracht in ProBIS Asbest Inventarisatie, krijg ik de melding dat de opdracht op dit moment niet verstuurd kan worden. Wat kan ik doen?

A=Er van uitgaande dat het normaal heeft gewerkt. Als er normaal internet beschikbaar is op de PC of tablet, dan ligt het probleem bij het laboratorium of de instellingen binnen uw systeem. Neem contact op met uw systeembeheer en vraag na of er eventueel wijzigingen zijn gemaakt in de configuratie met betrekking tot poorten voor FTP. Neem contact op met uw laboratorium en verzoek om de werking van de communicatie via de FTP server aan hun kant gecontroleerd en gecorrigeerd kan worden.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Melding: Verzenden niet correct. Tijdens verzenden resultaten vanuit Asbest Inventarisatie
FAQ0468 | SFTP communicatie laboratorium werk niet
Communicatie met GCS Server lukt niet. Melding LOG file: toegangsmachtigingen niet toegestaan
FAQ0460 | Fout bij het verzenden van e-mail
FAQ0444 | Door storing in FTP bij laboratorium kan ik geen gegevens verzenden/ontvangen in Labcom/ProBIS Asbest
Artikel details
Artikel ID: 43